More of a Receptionist than a guard ğŸ˜

IMG_20181016_144619427_HDR~2-01.jpeg

By Champak Sharma

...and photographs are an amazing way to express the vivid shades of the poem called life. There are people and emotions, places and traditions, history and nature, moments and memories – and amidst them I discover the myriad colours of life. Their stories touch my being and I feel an urge to spread the reflections further. And photography is my medium for storytelling. The images are attempts to capture the essence of existences and in the process explore beyond the stereotypes. And with every photograph it’s an amazing feeling within…when a smile in an image spreads onto the lips of its viewer, serenity of a landscape captures someone’s imagination, ruins of an empire fills a mind with wonder, a high flying bird makes someone feel liberated, a look on an unknown face touches a heart…the list goes on. Like many others of my age, as a child growing up during 1990s – the still camera fitted with a photographic reel was a fascination for me. As time passed the compact digital camera became a household name and we no longer needed to ‘develop the negatives’. Now we have the DSLRs. Technologies have moved ahead simplifying the device – but photographs continue to be special moments preserved in the flow of time with interesting tales behind those shots. And this platform is an endeavor to share the photographs I capture, their stories and my experiences. As I attempt to explore the world through the lens, please join me in this journey and do share your views/comments.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: